“Үдийн цай”-г МСҮТ-ээр бэлтгүүлье
Мөн хувийн компанийн байрыг түрээсэлж орон сууны нэгдүгээр давхарт сурагчдын үдийн цайг бэлтгэж байсан зөрчил цөөнгүй.
Хоол үйлдвэрлэлийн бүхий л үйл ажиллагааг нэг дор хийдэг. Хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалтын явцад хөргөгч, хөлдөөгчийн температурын заалтыг хянадаггүй, хүнсний агуулах зориулалтын бус, чийглэг температур хэмжигчгүй, бүртгэл хөтөлдөггүй, хүүхдийн хоол, хүнсний чанар аюулгүй байдалд хяналт тавьдаггүй нь илэрчээ.
Сэтгэгдэл байхгүй байна.