Лууванг та юунд тустайг мэдмээр байна уу
Цаашилбал:
Хэрэглэх арга:
Лууванг чанахад зарим тэжээллэг бодис нь алга болдог учраас түүхийгээр нь идэх юмуу шүүсийг нь шахаж уухыг мэргэжилтнүүд зөвлөдөг.
Луувангийн шүүсийг шахахад маш бага шүүс гардаг. Энэ нь лууванг дангаар нь идсэнтэй адил гэдэс дүүргэдэггүй тул лууванг хэрэглэх хамгийн зөв арга юм. Ийм маягаар та лууванг илүү их хэрэглэж чадна. Би түүхий лууван зажлах маш дургүй болохоор энэ арга надад үнэхээр тохирдог! Луувангийн шүүсийг шахахдаа, эхлээд ногооны сойзоор сайтар үрж, аяга таваг угаагч шингэнээр угааж, сайтар зайлна (хальсыг авах нь гол биш). Тэгээд луувангаа шүүс шахагчдаа тааруулан хэрчинэ. Нарны гэрэл, дулаан, хүйтэн зэрэг нь луувангийн тэжээллэг бодисуудыг устгадаг учраас шүүсээ тэр дор нь уувал маш сайн. Мөн шүүсээ дангаар нь ууж дастлаа эхлээд усаар бага зэрэг шингэлж уувал зохилтой.
Гэрийн нөхцөлд шахсан луувангийн шүүс өдөрт нэг нэг аяга уувал бид бүхэл өвөлжингөө ганц ч удаа ханиад тусахгүй шүү.
Өглөө бүр өлөн элгэн дээрээ луувангийн шинэхэн бэлтгэсэн шүүс уувал нүүрний арьс өнгө сэргэн, нүдний хараа тогтворжин ядаргаа тайлагдана.
Шар лууван нь байцаатай адил ислэг ихтэй хүний бие махбодоос илүүдэл холестриныг зайлуулан, цусны даралт ихсэх, судас хатуурах өвчнөөс урьдчилан сэргийлдэг.
Лууванг улам их идэх нь биеэ эрүүл байлгах маш амархан, хямд төсөр арга юм! Монголд бүтэн жилийн турш лууван тасардаггүй тул үнэтэй биш юм. Иймээс бие махбодоо өвчнөөс хамгаалахын тулд лууван хэрэглээрэй.
Шар лууван нь хамгийн ашигтай бүтээгдэхүүн боловч их хэмжээгээр хэтрүүлэн хэрэглэвэл ходоод гэдэсний хямрал үүсэх аюултай гэдгийг сануулахад илүүдэхгүй бизээ.
Сэтгэгдэл байхгүй байна.